Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Победник на музичкото шоу „Сите наши песни“ во 2013 година и на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест“ во 2013 и 2016 година.

  Првата награда доаѓа на 18 годишна возраст со „Врати ми го сонцето“ – песна на Ристо Самарџиев и Владимир Дојчиновски Дојчин.

  Досега има објавено 19 синглови и 11 видео-записи. Освен како изведувач, на дел од песните се потпишува и како автор и текстописец.

  Вo 2019 година е дел од успешниот #PROUD тим на Евровизија во Тел Авив како придружен вокал на Тамара Тодевска.

  – Двократен победник на Макфест
  – Изведувач, автор, текстописец
  – 19 авторски песни / 11 видео-записи
  – Над 5 милиони прегледувања на YouTube

  5.0 од 5.0
  Изведба 5.0
  Вредност за цена 5.0
  Времетраење 5.0
  Професионалност 5.0

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност