Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Алфа Бенд е музичка група составена од млади музичари, која се наоѓа во втората година од своето постоење.  Наша цел е изведување на македонска народна и забавна музика, како и странска музика, на професионално ниво.

  Нашиот прв проект на преработка на одреден број на песни, успешно го реализиравме, а дел од него можете да пронајдете на YouTube платформата.

  Уживаме во музиката, во изведбите и настапите, а најмногу не радува кога останатите се задоволни и разиграни слушајќи ја нашата мелодија.

  Стоиме на располагање за секаков вид на фамилијарни прослави (свадба, веридба, крштевка и слично), како и за сите останати прослави (матурски прослави, родендени и слично).

  Дозволете ни да бидеме дел од вашите убави и радосни моменти, да ги исполниме со добра музика и со весела атмосфера.

  Контакт: 071/713-888 —>Кико

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност