Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Членови: Мики Ѓорѓиевски, Виктор Барбутов, Игор Петрушевски, Благоја Ковачевски, Мајкл Карадаковски, Бојан Стојковски. Cвирење на секаков вид свечености. Контакти: 070-260-400; 070-578-122; 071-601-115; 078 388-312; 076-368-359

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност