Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Анета Ристова Соло Артисти POP/ROCK/EXYU/MAK

  Анета Ристова Василева, родена во Гвегелија на 02.03.1984, а живеам во Скопје повеќе од 15 години. Дипломиран професор по предучилишно воспитување на Педагошки факултет во Скопје.  Цел живот сум инволвирана во музика и имам 20 години искуство во настапо во живо со бендови во Македонија, Албанија и Србија.

  Во Србија имам настапено на фестивал за млади таленти во Долни Милановац, а кај нас имам настапувано на следниве фестивали: Ѕвездена ноќ 2007 год. со песната „Огнени дождови“. Охридски фестивал 2008 год. со песната „Пронајдо го патот“. Охридски фестивал 2009 год. со песната „Не знаеш дека постојам“. Мак фест 2009 год.со песната „Згодна приказна за мемоари“, Добитник на награда за најдобар дебитант на фестивалот. Мак фест 2010 год. со песната „Во срцето знам“.

  Многубројни настапи на јавни манифестации и телевизиски емисии.

  1.Ѕвездена ноќ 2007 год. со песната „Огнени дождови“.
  2.Охридски фестивал 2008 год. со песната „Пронајдо го патот“.
  3.Охридски фестивал 2009 год. со песната „Не знаеш дека постојам“.
  4.Мак фест 2009 год.со песната „Згодна приказна за мемоари“, Добитник на награда за најдобар дебитант на фестивалот.
  5.Мак фест 2010 год. со песната „Во срцето знам“.
  6.Реализирани 5 видео изданија на 5 песни од албумот
  7.Издаден прв албум „Згодна приказна за мемоари“ во 2018 год.

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност