Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Членови:
  Стојанче Наумовски (клавијатури, вокал)
  Тошо Јуца (гитара, вокал)
  Никола Петковски (виолина)
  Ласте Трајчевски (хармоника)
  Марио Ивановски (ударни инструменти)

  За сите дополнитени информации контактирајте не на:
  075 272 834 или 078 445 487

  5.0 од 5.0
  Изведба 5.0
  Вредност за цена 5.0
  Времетраење 5.0
  Професионалност 5.0
  • Marija
   May 15, 2020 at 1:21 pm

   млади, позитивни, професионалци, загарантирана забава 👌🏻

   Ми се допаѓа 2
  • tale
   May 15, 2020 at 1:08 pm

   super se deckite,pravat odlicna zabava

   Ми се допаѓа 1

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност