Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  АСТРА БЕНД брои 5 (пет) константни членови

  Женски вокал : Пепита Маринкова
  Тапани / вокал : Здравко Стојанов
  Клавијатури / вокал : Крсте Гогов
  Клавијатури / хармоника : Миле Атанасов
  Кларинет / саксофон / гајда : Димитар Каракамчев

  Бендот официјално е оформен 2015 година и за овие низ години броиме спомени и незаборавни моменти од свадбени прослави, матурски вечери, ноќни клубови и дискотеки, ресторани ширум земјава  и странство. Во својот репертоар не изостанува македонската народна и поп музика, но следејќи го трендот на модерните свадбени веселби и отмени ресторани особено внимание посветуваме на модерната шпанска и латино музика .

  Беспрекорната забава е наша грижа , бидејќи само тоа и го знаеме . Посетете не на нашиот FB , Instagram и Youtube канал ” ASTRA BAND” – Гевгелија
  Контакт : 071 / 587 – 049  Димитар.

  5.0 од 5.0
  Изведба 5.0
  Вредност за цена 5.0
  Времетраење 5.0
  Професионалност 5.0

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност