Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  БАЛКАН БЕНД постои 4 години на нашата сцена и веке се етаблира како една од најбараните групи кај нас благодарение пред се на врвниот квалитет и на забавите кои што се случуваат на нашите свирки, но и на авторската музика која е веќе препознатлив белег во стилот и имиџот на бендот.

  Со своите 7 авторски песни и 5 високо квалитетни спотови го градиме својот имиџ и стил и сме на чекор од комплетирање на нашот прв албум.

  Како бенд кој во својот репертоар нуди музика за сите вкусови, забавата е неизбежна за сите генерации без разлика дали сме на подиумот на Вашата свадба, прослава, дискотека, кафич или некој поголем стејџ или настан ( концерт ).

   

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност