Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Браќа Нуне, Филип Нуне (труба) и Раде Нуне (саксафон,кларинет) во 2017 година го оформија својод бенд под назив ,,Бендот на Браќа Нуне” кој е составен од седум члена вклучувајки машки и женски вокал, клавијатура, удани инструменти, хармоника.

  Народните инструменти како кавал, зурла, тапан се исто така застапени во овој бенд. Репертоарот е широк започнувајки од македонски народни песни па се до ExYu и Rock хитови.

  Вашата веселба и забава за нас се најбитни. Посетете не на нашиот FB, Instagram и Youtube канал ,,Бендот на Браќа Нуне”.

  5.0 од 5.0
  Изведба 5.0
  Вредност за цена 5.0
  Времетраење 5.0
  Професионалност 5.0
  • Ivana
   May 29, 2020 at 11:21 am

   Od nasata svadba napravija najluda zurka i ne zaboravna zabava, sekoja cest !!! Vi blagodaram sto pridonesovte toj den da bide stvarno najubavuot vo mojot zivot 💕

   Ми се допаѓа 2

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност