Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Брависимо Бенд Музички Бендови POP/ROCK/EXYU/MAK

  Брависимо Бенд е спој на млади, искусни и талентирани музичари, кои со своето искуство ќе придонесат вашата веселба, прослава и друг вид на забава да бидат поминати во прекрасна и незаборавна атмосфера. Музичкиот репертоар на бендот  се состои од повеќе музички жанрови со кои овие млади и талентирани момци ќе успеат да задоволат сечиј музички вкус. Нивното секојдневие е посветено на музиката исто како што и нивното мото кажува: “Music is our Life”

  Бендот се состои од 7 членови:
  Ивана Наумова – Вокал
  Дејан Силјановски – Вокал
  Иван Веселиновски – Гитара и вокал
  Мартин Макревски – Ударни инструменти
  Влатко Стевчев – Бас Клавијатури
  Мартин Станковски – Соло Клавијатури
  Дејан Грујевски – Саксофон и кларинет.

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност