Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Бумбари бенд е музички бенд кој на македонската музичка сцена постои 26 години и во себе брои 7 членови. Нашата музичка биографија се состои од 2 музички  фолк албуми а во тек е смимањето на третиот албум.

  Во годините наназад има голем број на јавни настапи како што се “Фолк фест Валандово”, ”Гоце Фест 2008”, неколку настапи на “Пастрмајлијада” во Штип, настапи ширум Европа, како и 5 турнеи со концерти во Австралија во 2007,2009,2010,2012 и 2014 година, каде салите секогаш беа преполни, а дружењата незаборавни.

  Ке ги споменеме и семејните веселби на кои секој викенд стандардно сме присутни ширум Македонија како што се свадби, веридби, матурски и други прослави за кои стоиме на располагање.

  Контакт телефони:
  +38978410001 Тони Наумов
  +38970574441 Лазар Наумов

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност