Верификуван изведувач

Побарајте понуда

Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


Датум на настанот

Префериран начин за контакт

Гоце Бошкоски Чоки Соло Артисти POP/ROCK/EXYU/MAK

Гоце Чоки

Email: gocecoki@gmail.com
Tel: 078/216-188

> Додади оценка

Имате коментар?

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

Изведба
Вредност за цена
Времетраење
Професионалност