Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Група Зарина е формирана во 2016 година и е составена следните 7 музичко образовани членови: Стефан Нестороски (хармоника и клавијатури), Стефан Богатиноски (ударни), Златко Петрушевски (саксофон и кларинет), Даниел Паункоски (вокал), Тони Арслан (виолина), Бојан Крстиновски (гитара и вокал), Ристе Трајаноски (бас гитара).

  Со нашиот богат избор на инструменти и докажан квалитет, нудиме широка палета на различни видови музика како: македонска (народна, староградска, забавна), Ех  Yu музка, и странска популарна музика.

  Посете го нашиот официјален Facebook профил и Youtube канал, кадешто ќе се уверите за нашиот квалитет.

  Нудиме загарантирана забава за секоја Ваша свеченост (свадба, крштевка, роденден итн..).

  Контакт: 075/648 – 422 – Стефан

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност