Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Група Мерак постои неколку години и е препознатлива по одличните живи настапи. Се издвојува од другите групи поради специфичниот избор на музички инструменти и дигитална технологија.

  Единствен музички состав во  Република Македонија кој што поседува сопствена дигитална  продукција и на живите настапи.

  За изведба на нашиот репертоар кој што е разновиден уклучивме и DJ кој што е редовен член на групата. Сето тоа заедно со хармониката, виолината, саксофонот и останатите природни инструменти ветуваме дека звучи одлични и несекојдневно.

  5.0 од 5.0
  Изведба 5.0
  Вредност за цена 5.0
  Времетраење 5.0
  Професионалност 5.0

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност