Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Членови:

  • Dzimi Micevski+38975207228
  • Aleksandar Talevski+38970504906
  • Ziso Purovski+38975226994
  • Goran Pilovski+38975884613
  • Aneta Micevska 070-207-228
  • Jovica Naumcevski 076-779-149

  Band Manager
  Dzimi Micevski +38975207228, +38970207228

   

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност