Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Група Фортуна е музички бенд, составен од седум музичко-образовани членови кој егзистира речиси 15 години на македонската музичка естрада.

  Карактеристични сме по својата разновидност, владеејќи многу музички стилови, но секогаш ставајќи го акцентот на македонскатата песна.

  Своето искуство низ годините го стекнувавме како концертна група на најголемите музички имиња во Македонија и регионот, многубројни фетивали,големиот број на настапи и свадбени прослави но покрај тоа создаваме своја и авторска музика.

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност