Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Музичари кои се на патот до нивниот сон и кариера. Комуникацијата се одвива на академско ниво со оглед на нивното високо музичко образование.

  7 члена, 7 музичари, 7 пријатели кои активно се дружат и ја претставуваат македонската музика во најдобро светло. 5 години на македонската сцена и пошироко. Проекти во кои го покажавме нашето изведување и вкус.

  Многу задоволни слушатели и пријатели.

  Велат дека музичарите оставаат дел од себе и од самата душа и интелектуалнoст на сцената, можеме како бенд да ја потврдиме оваа фраза, затоа што нашите настапи секогаш ги гледаме како убаво дружење со нашите слушатели и сме дел за разубавување на вашето време!

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност