Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  1 корисник го зачува овој изведувач

  Екстра Бенд Скопје Музички Бендови POP/ROCK/EXYU/MAK

  Екстра Бенд Скопје е музички бенд кој постои на македонската музичка сцена повеќе од 10 години и во себе брои 6 членови.

  Во нивната музичка биографија имаат неколку авторски песни, голем број на јавни настапи како “Пиво Фест”, “Пастрмајлијада”, “Вино Скоп” и секако неизоставен дел се семејните веселби: Македонски Свадби, Веридби, Матурски Прослави итн.

  Во својот репертоар вклучуваат секаков вид на музика од Македонска народна и забавна музика, музика од поранешните ” ExYu” простори и многу безвременски светски хитови.

  Контакт телефони:
  076209127;
  078538133;

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност