Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Класико Бенд постои од 2015 година , составен е од од шест образовани музичари :
  Женски вокал : Ангела Стевковска
  Машки вокал : Чеде Спасиќ
  Хармоника/Клавијатура : Драган Петков
  Кларинет/Сакс/Зурла : Идает Сејфулов
  Клавијатура : Диме Лазов
  Ударни инструменти : Игор Илковски

  Нашиот бенд нуди широк репертоар на песни. Класико Бенд настапува пет години активно на македонската музичка сцена. Во својот репертоар вклучуваме македонска народна музика, поп музика, ExYu хитови, настапуваме на најразлични видови прослави и тоа: свадбени прослави, родендени и ноќни клубови.

  Телефон за информаци:

  076599086 – Идает
  075778746 – Диме

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност