Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Модерато бенд постои  од 2015 година и се состои од 5 члена. Настапуваме низ целата држа по различни локали како и на свадби, родендени и друг вид приватни забави.

  Нашиот бенд располага со широк репертоар составен од различни жанрови во зависност од побарувачката на публиката. Зад нас имаме  реализирано неколку проекти кој се наоѓаат на нашиот youtube канал.

  Контакт:
  Тел:071219321

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност