Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Оркестар Корона Штип Музички Бендови POP/ROCK/EXYU/MAK

  Оркестар Корона е музичка група составена од шест професионални музичари, професори.Настапуваат на разни свечености.
  Baze Kostadinov-Trumpet
  Nikola Temelkov-Clarinet&Saxophone&Tapan
  Goran Gigov-Keyboard
  Aleksandar Icov-Harmonika,Kaval,Gajda&Zurla
  Igor Tonev-Drums&Tapan
  Spase Dzemy-Vocal

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност