Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Состав со искусни музичари со долгогодишно искуство во републиката и надвор.

  Јовица Максимовски – Роко – клавијатури – сопствено студио, автор на музика и аранжмани на повеќе македонски хитови
  Горан Станковски – хармоника
  Саше Костовски, Александар Костовски – ударни инструменти
  Ристе Казијовски – вокал

  Tел. за контакт:  078 824 279

  5.0 од 5.0
  Изведба 5.0
  Вредност за цена 5.0
  Времетраење 5.0
  Професионалност 5.0

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност