Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Сакате да слушате интересни и оригинални преработки од Македонската забавна музика, музика од Ex-Yu простори и странски познати хитови и притоа вашиот локал да добие поразлична  оригинална атмосфера и автентичен звук? Тогаш вистинскиот избор се бендот Саксакустикс!

  Трио од гитара, саксофон и вокал кои ниту еднаш досега не разочарале ниту со настапите низ македонските локали, ниту со своите специфични преработки!

  Доколку сте биле присутни на нивен настап во живо со сигурност сте ја забележале нивната оригиналност која ќе ве врати назад во некои убави времиња и незаборавни моменти!

  Да оставиме музиката да зборува за нас! Затоа посетете ги нашите социјални мрежи и YouTube канал и видете за што станува збор

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност