Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Скандал Састаф е бендот на најгледаното и најдоброто tolk show во Р. Македонија ,Славиша Ќиброски како front man на бендот го има создадено бендот во 2006 година. Името “Skandal” е идеја на Славиша Ќиброски,а презимето “Sastaf”е идеја на Тони Михајловски. Скандал Састаф е бенд кој интерпретира pop,rock,етно,забавна, македонска,екс ју и странска музика.

  General manager: Slavisha Kibroski ; Press contact: 078211488

  5.0 од 5.0
  Изведба 5.0
  Вредност за цена 5.0
  Времетраење 5.0
  Професионалност 5.0
  • Darko
   May 16, 2020 at 10:11 am

   Jas sum prezadovolen od vas momci, znaete da vodite ritam na veselba, imate kreativni resenija, i ste mnogu precizni so vreme i fleksibilni so muzickata programa. Muzikata ja pravi Svadbata. Odlicno.pozdrav do vas

   Ми се допаѓа 1

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност