Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Тамара се занимава со музика од 7 годишна возраст, запишувајќи се во музичко училиште и настапувајќи на детски и арт фестивали во Македонија и надвор од неа.

  Во 2015 започнува посериозно да се занимава со музика и објавува преработка на ,,Кога те нема”, после што следуваат и други преработки на евергрини, со комплетно нови аранжмани.

  Во периодот од 2015 до 2019, дипломира на Факултетот за музичка уметност во Скопје и настапува на клубската сцена низ Македонија како дел од бендот Страна Б.

  Во 2019 година, ги објавува првите две песни, ,,Друга ѕзвезда” и ,,Кажи нешто ново” со кои означува почеток на соло кариерата.

  5.0 од 5.0
  Изведба 5.0
  Вредност за цена 5.0
  Времетраење 5.0
  Професионалност 5.0

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност