Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  ФАМОСО БЕНД постои веќе 11 години на македонската и балканска сцена и преставува најбараната кумановска група, благодарение  на врвниот квалитет на забавите на нашите настапи,

  Како бенд ви  нудиме најширок спектар на репертоар за сечиј вкус и за сите генерации, без разлика дали сме на подиумот на вашата свадба, дали сме во дискотека, кафич или на концерт.

  ЧЕКАМО ВЕ ДА СЕ ЈАВИТЕ, ДРУГО ОСТАВИТЕ НИ ГА НА НАС! 😀 <3

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност