Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Форца бенд постои повеќе од 10 години и е составен од млади музичари.Наша цел е изведување на македонска народна и забавна музика, како и странска музика, на професионално ниво.

  Нашиот бенд се состои од 7 членови нуди широк репертоар и музика за сите вкусови.

  Имаме неколку проекти во кои се преработени голем број на песни и можете да ги пронајдете на нашиот YouTube канал. Бендот има настапувано на голем број манифестации, ноќни клубови,кафичи, а исто така стоиме на располагање за секаков вид на фамилијарни прослави (свадба, веридба, крштевка и слично).

  Посетете ја и нашата официјална страница на facebook.

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност