Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Харизма Бенд постои од 2012 година. Настапите на Харизма Бенд се првенствено на свадбените веселби. Имаме гостувано на повеќе национални телевизиски шоу програми и новогодишни програми. Покрај Македонија, имаме настапувано и во Турција, Бугарија, Германија.

  Имаме издадено 2 песни за кои снимивме видео записи. Песните се насловени Литар Вино и Лична Невеста. Автор на музиката на двете песни е Сашко Велков, додека автор на текстовите е Орце Зафировски.

  Реализиравме проект насловен “Музика и Вино” кој содржи два сплета. Првиот е со македонски свадбарски песни, додека вториот содржи безвременски кафански хитови. Овој проект е отсвирен и отпеан во живо од Харизма Бенд и Ивана Наумова.

  До сега сме свиреле на над 400 свадбени и други веселби. Нашите настапи се полни со позитивна енергија и музичка разновидност, а задоволните насмеани лица на публиката каде што свириме се нашиот двигател.

   

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност