Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Концертен изведувач-пијанист

  Магистер по музички уметности

  Има настапувано како солист со Македонска филхармонија, одржано соло рецитали низ државата (Скопје, Охрид, Тетово, Гевгелија, Штип), а и надвор (Париз, Рим).

  Добитник на бројни државни и меѓународни награди. Настапува и како дел од пијано дуо “Јована и Мимоза”, заедно со Мимоза Ќека.

  Како пијано дуо имаат реализирано хуманитарен концерт “Есенска бајка” во Филхармонија, а средствата од концертот беа донирани за децата од СОС Детско село.

  Минатата година реализираа турнеја Париз-Рим, со концерти во Американската катедрала во Париз како дел од фестивалот “Музички недели”, а во Рим беа дел од Concerti del Tempietto.

  По успешната турнеја настапија и во Филхармонија со целовечерен концерт “Празнична рапсодија”

  5.0 од 5.0
  Изведба 5.0
  Вредност за цена 5.0
  Времетраење 5.0
  Професионалност 5.0

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност