Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Се викаме `Blackout’ (Блекаут).

  Акустично дуо од Скопје односно двајца членови кои што свириме акустични гитари и пееме.

  Постоиме веќе 4 години со активно свирење низ земјава во кафичи, дискотеки , приватни забави…. Свириме странска , Mакедонска , Ју музика , понови и постари песни.

  Бидејќи сме без ритам инструмент , лесно се прилагодуваме на дозволената гласност , односно не правиме галама  доколку имате проблем со соседите кои што ја расипуваат журката викајќи полиција.

  Членови :
  -Димитар Стефановски
  -Драги Филиповски

  Тел. и емаил за контакт:
  dime.zp.ds@gmail.com / 077 858 334 – Димитар.

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност