Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Групата Z TEM постои веќе 10 години на домашната музичка сцена и се вбројува меѓу најбараните и најквалитетни бендови.

  Вокалот во групата Z TEM, Бобан Цаневски, заедно со бендот, бележи бројни настапи на речиси сите фестивали во нашата држава и надвор од неа.

  Нашиот бенд нуди квалитетна забава од секаков вид, вклучувајки домашна и регионална фолк музика, странска музика, домашна поп-музика, како и латино и рок-музика.

  Нашето мото е: Секоја забава, секоја свадба – своја приказна, па затоа репертоарот го правиме заедно со нашите клиенти.

  Може да не контактирате на следниов број: 070/355-147 – Боби;

  е-маил: bobi.canta@gmail.com

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност