Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Роден 26.06.1994 во Скопје. Завршено музичко школо во ДМБУЦ “Илија Николовски ЛУЈ”. Учествува и работи на повеќе жанрови во рамките на македонската музичка естрада.

  Зема учество во повеќе од 40 концерти во Македонија и над 20 концерти надвор од неа како член и изведувач на ударни инструменти.

  Првиот настап го остварува на 9 години во универзална сала-Скопје, како член во “ДКЦ-КАРПОШ”. Денес професионален изведувач.

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност