Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Бендот Bongas and Guitares е од Неготино и формиран  во 2016 г. од Лазар Сотиров и Дејан Ѓорѓиев.

  Подоцна се проширува бендот и ги вклучува музичарите Виктор Ѓорѓиев и Лазар Соколов.

  Има настапувано скоро низ сите градови во Македонија, во главно е кавер бенд и има издадено до сега 2 авторски песни и неколку преработки.

  Дејан Ѓорѓиев е вокалот и гитарист на бендот, Лазаров Сотиров е перкусионистот и свири на конги, Лазар Соколов на саксофон, и Виктор Ѓорѓиев е на клавир.

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност