Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Creative Band – Bitola е музичка група составена од двајца млади музичари, која се наоѓа во третата година од своето постоење.

  Нашата цел е изведувањето на македонска народна музика, староградска забавна и Ex-Yu музика на професионален начин.

  Настапуваме низ целата држава по разчични локали мезе барови родендени и семејни прослави. Нашиот бенд располага со широк репертоар составен од различни жанрови во зависност од побарувачката на публиката.

  Дозволете ни да бидеме дел од вашите  убави и радосни момемти, да ги исполниме со добра музика и весела атмосвера…Creative Band – Bitola

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност