Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  DJ Jordanov Aleksandar Соло Артисти ДЈ

  Dance Like No One is Watching U!
  🎵🔊💃🏻🖤🎧🕺🏻🎵
  Swing&NuJazz, 60s, 70s, 80s, 90s

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност