Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Dj Smallz

  Бранислав Ѓорѓијоски а.к.а. Dj Smallz е роден на 23.12.1988 г. во Скопје ( Република Македонија ). Со пуштање музика почнува да се занимава од својата 17 година , пуштајќи музика по обични забави , родендени и слично.

  Од преголема љубов кон диџејството и музиката тој сериозно почнува за да се бави со тоа,каде во 2009 година тој го има својот прв официјален настап во кафулето – “ By The Way “.

  Тој подоцна заедно со својот партнер Dj Steez ja оформуваат групата наречена “Balance Crew” каде се вкупно членуваат 5 луѓе.

  Првиот нивни заеднички настап започнува во кафулето “Cosmic Caffé”. Тој во иднина се запознава со Dj K-105 каде му помага во напредокот на кариерата.

  Неговиот стил на пуштање музика е : Hip – Hop, RnB , Trap, Dancehall. Dj Smallz важи еден од талентираните дј-и во Македонија кој е почитуван од страна на вистинските љубители на оваа музика, каде е актуелен низ многу кафулиња и клубови низ Скопје и Република Македонија.

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност