Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Состав на бендот: 1. Главен вокал и акустична гитара 2.Акустична гитара 3. Кахон (за помали објекти, ресторани итн.)

  Состав на бендот: 1. Главен вокал 2.Електрична гитара 3. Бас гитара 4. Акустична гитара 5. Тапани (за поголеми настани, дискотеки итн.)

  Широк репертор кој се состои од главно од Поп и Рок, Македонски, Странски и Екс-Ју песни.

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност