Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Млади и талентирани музичари од Штип кои што се занимаваат со музика уште од најрана возраст,максимално посветени на својата професија, секогаш спремни за да ви ја разубават вечерта со богат репретоар составен од македонски, странски и еxyu хитови.

  Дуото е составено од Марија Данева(вокал) и Горан Тонев(гитара и вокал).

  Повеќе за тоа каде ние настапуваме и како звучиме можете да погледнете на социјалните мрежи.

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност