Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Live Band Skopje е музички бенд, составен од шест образовани музичари кој постои 5 години на македонската музичка естрада.

  Карактеристични сме по повеќе музички стилови, зависно од вашиот вкус на музика. Како бенд ви нудиме :
  -Традиционална македонска свадба вклучувајќи : Гајда, зурла, кавал и тапан.
  – Свадба вклучувајќи и DJ после вечерата
  – За влез на младите отворање со ВИОЛИНА
  – Свадба со Поп и Рок музика

  Своето искуство го стекнувавме како  група со настапи во Македонија и надвор од државата, учество на фестивали, свадбени прослави, но исто така создаваме и своја авторска музика.
  Контакт : 078 246 271

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност