Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  PLAY BAND I FILIP BOZINOVSKI Музички Бендови POP/ROCK/EXYU/MAK

  Play Band е музичка група составена од 6 музичко потковани и образовани музичари,која опстојува од 2011 година, разубавувајќи ги вашите најубави моменти и веселби. Пред 3 години започнува да соработува со Филип Божиновски како lead-vocal во групата и постигнува големи успеси правејќи ги вашите прослави незаборавно искуство.

  Филип Божиновски е познат на нашата сцена преку својот голем талент и со учествувањето на големо регионално шоу,издавајќи свои авторски песни како и преку учество на голем број фестивали во и надвор од земјава.

  Play Band е вистински избор за вашите свечености поради својата разноликост,негувајќи повеќе музички стилови според вашите желби и побарувања. Тука сме за вас, да ви помогнеме да уживате од македонската народна песна,па се до латино музика,rock & roll , rock , pop , странски хитови итн.

  Контакт:
  076/443-725 Филип
  076/447-239 Стефан

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност