Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  South Park е cover бенд од Скопје, кој е 15 години дел од македонскиот ноќен живот како и корпоративни забави.

  Во него членуваат добро познати и етаблирани музичари.

  Светлана Јовановска – вокал
  Виктор Николовски – бас, вокал
  Зоран Костадиновски – гитара
  Благојче Пенов – тапани
  Горјан Стојменовски – гитара

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност