Верификуван изведувач

Побарајте понуда

  Преку следната форма можете директно да го контактирате изведувачот.

  Пораката се испраќа само до изведувачот кој го гледате во моментов.


  Датум на настанот

  Префериран начин за контакт

  Концертни музичари со долгогодишно искуство на класичната сцена. Класичната музика нека биде дел од која било ваша свеченост.

  Контакт: 070243656 Александар
  Електронска пошта: laovskifa@gmail.com

  > Додади оценка

  Имате коментар?

  Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *

  Изведба
  Вредност за цена
  Времетраење
  Професионалност