Настани

Имате информација за настан? Сакате да биде објавен? Испратете ни информација на нашата фејсбук страна (линк), инстаграм профил (линк) или на email rezervirajmuzikamk@gmail.com


Настаните се објавени според деновите: Од четврток до сабота.

Kino Bavca - Кавадарци

21 Aug (Friday) | 21:00h

Повеќе информации за настанот...

Classico Band MK

Социјални мрежи на бендот:

Stone Revolution - Куманово

21 Aug (Friday) | 21:00h

Повеќе информации за настанот...

Анета и група МОЛИКА

Социјални мрежи на бендот:

BRICK EAT​

21 Aug (Friday) | 21:00h

Повеќе информации за настанот...

DJ Guardian

Социјални мрежи на изведувачот:

Distrikt Bar & Kitchen

21 Aug (Friday) | 20:00h

Повеќе информации за настанот...

Cocktail Night

Restoran De Gama

22 Aug (Saturday) | 21:00h

Повеќе информации за настанот...

Ани и Рафинерија

Социјални мрежи на групата:

GOLD luxury Cafe - Струмица

22 Aug (Saturday) | 21:00h

Повеќе информации за настанот...

DJ Zdravko

Социјални мрежи на изведувачот:

Rock Kafana Rustikana 2.0

22 Aug (Saturday) | 21:45h

Повеќе информации за настанот...

Ring Road Band

Социјални мрежи на бендот: