Артико Бенд

Артико Бенд

Category:

Product Description

Членови:
Стојанче Наумовски (клавијатури, вокал)
Тошо Јуца (гитара, вокал)
Никола Петковски (виолина)
Ласте Трајчевски (хармоника)
Марио Ивановски (ударни инструменти)

За сите дополнитени информации контактирајте не на:
075 272 834 или 078 445 487

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Артико Бенд”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *