Балкан Бенд

Балкан Бенд

Category:

Product Description

Бендот е составен од пет члена,сите дипломирани на Факултетот за Музичка Уметност Скопје….Балкан Бенд како бенд во оваа постава постои веке четврта година,и е составен од школувани и искусни музичари кои во досегашниот дел од своите кариери биле членови на различни и многу популарни групи,момент кои што дава дополнителана сигурност и гаранција за квалитетот на Балкан Бенд…..

Позади себе веке имаме огромен број на свирки и клубски и свадбени,кои што ги отсвиривме изминатата година и кои што беа во огромен број….квалитетот и забавите кои што се случуваат на нашите свирки и се составен дел од нас,публиката многу лесно и брзо ги препозна и со нетрпение не очекува на следните наши настапи кои што се во све поголем и поголем број….Позади себе веке имаме четири наши авторски песни

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Балкан Бенд”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *