Бендот на Браќа Нуне

Бендот на Браќа Нуне

Category:

Product Description

Браќа Нуне , Филип Нуне (труба) и Раде Нуне (саксафон,кларинет) во 2017 година го оформија својод бенд под назив ,,Бендот на Браќа Нуне” кој е составен од седум члена вклучувајки  машки и женски вокал, клавијатура, удани инструменти, хармоника.

Народните инструменти како, кавал,зурла, тапан се исто така застапени во овој бенд. Репертоарот е широк започнувајки од македонски народни песни па се до ExYu и Rock хитови.

Вашата веселба и забава за нас се најбитни. Посетете не на нашиот FB, Instagram и You tube канал ,, Бендот на Браќа Нуне”.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Бендот на Браќа Нуне”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *