Брависимо Бенд

Брависимо Бенд

Category:

Product Description

Брависимо Бенд е спој на млади, искусни и талентирани музичари, кои со своето искуство ќе придонесат вашата веселба, прослава и друг вид на забава да бидат поминати во прекрасна и незаборавна атмосфера. Музичкиот репертоар на бендот  се состои од повеќе музички жанрови со кои овие млади и талентирани момци ќе успеат да задоволат сечиј музички вкус. Нивното секојдневие е посветено на музиката исто како што и нивното мото кажува: “Music is our Life”

Бендот се состои од 7 членови:
Ивана Наумова – Вокал
Дејан Силјановски – Вокал
Иван Веселиновски – Гитара и вокал
Мартин Макревски – Ударни инструменти
Влатко Стевчев – Бас Клавијатури
Мартин Станковски – Соло Клавијатури
Дејан Грујевски – Саксофон и кларинет.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Брависимо Бенд”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *