Група Мерак

Група Мерак

Category:

Product Description

Група Мерак постои неколку години и е препознатлива по одличните живи настапи. Се издвојува од другите групи поради специфичниот избор на музички инструменти и дигитална технологија.

Единствен музички состав во  Република Македонија кој што поседува сопствена дигитална  продукција и на живите настапи.

За изведба на нашиот репертоар кој што е разновиден уклучивме и DJ кој што е редовен член на групата. Сето тоа заедно со хармониката, виолината, саксофонот и останатите природни инструменти ветуваме дека звучи одлични и несекојдневно.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Група Мерак”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *