Група Фортуна

Група Фортуна

Category:

Product Description

Членови: Новица Соколовски, Дарко Димитриевски, Љупчо Соколовски, Ристе Плуковски, Кико Димитриевски, Мишел Трајковски.

Контакт:

  • 070 683 483 -Ljupco
  • 078-805-335 – Kiko
  • 078 431 046 Novica

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Група Фортуна”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *