Група Фортуна

Група Фортуна

Category:

Product Description

Група Фортуна е музички бенд, составен од седум музичко-образовани членови кој егзистира речиси 15 години на македонската музичка естрада.

Карактеристични сме по својата разновидност, владеејќи многу музички стилови, но секогаш ставајќи го акцентот на македонскатата песна.

Своето искуство низ годините го стекнувавме како концертна група на најголемите музички имиња во Македонија и регионот, многубројни фетивали,големиот број на настапи и свадбени прослави но покрај тоа создаваме своја и авторска музика.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Група Фортуна”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *