ДАКАПО БЕНД

ДАКАПО БЕНД

Category:

Product Description

Музичари кои се на патот до нивниот сон и кариера. Комуникацијата се одвива на академско ниво со оглед на нивното високо музичко образование.

7 члена, 7 музичари, 7 пријатели кои активно се дружат и ја претставуваат македонската музика во најдобро светло. 5 години на македонската сцена и пошироко. Проекти во кои го покажавме нашето изведување и вкус.

Многу задоволни слушатели и пријатели.

Велат дека музичарите оставаат дел од себе и од самата душа и интелектуалнoст на сцената, можеме како бенд да ја потврдиме оваа фраза, затоа што нашите настапи секогаш ги гледаме како убаво дружење со нашите слушатели и сме дел за разубавување на вашето време!

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “ДАКАПО БЕНД”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *